#Geo

#Geo

Kom hier schrikwekkend veel over mij te weten! ;)

Showreel

Geoffrey 'Geo' de Jong

#GYMRAT #NYKNICKSFAN #APPLEBOY #VEGGIE #BOLLYWOODLOVER

Geboren en getogen in het Verre Oosten: Zwolle, maar inmiddels een goed geïmporteerde en geëmigreerde Rotterdammert.
Iedere seconde die voorbij tikt, is een seconde eerder dat de deadline van jouw leven in zicht komt. Ik besef daarom goed dat de tijd die je ergens in investeert, je slechts één keer kunt uitgeven.
Vandaar dat ik bewust mijn onbetaalbare tijd investeer in het ondernemerschap, waarbij ik mij het liefst bezighoud met video-, documentaire-, website- en evenement projecten op het gebied van mindfulness, spiritualiteit, Indiase filosofie, het Hindoeïsme, het Boeddhisme, yoga en meditatie.

Als freelancer verleen ik graag mijn expertise als:

#freelance videomaker
#freelance video editor
#freelance WordPress websitebouwer
#freelance meditatiedocent
#freelance yogadocent: Ashtanga yoga en Hatha yoga | 200 YTT @ Rishikesh, India (vanaf juni 2018)
#freelance documentairemaker (vanaf juni 2018)

Tijdens mijn diverse projecten zijn gezopen, gelekt, verbrand en verslonden:

0
Biologische theetjes
0
Zweetdruppels
0
Burned calories
0
Pizza's
#Freelance

#Freelance

Freelancer te huur! Zelf ben ik in te huren voor (tijdelijke) opdrachten en projecten.

 • Preproductie
 • Videoshooting
 • Montage
 • Oplevering
 • Incl. huur apparatuur
€750 - €950

Freelance Videomaker

Websitebezoekers zijn erg visueel ingesteld, onderzoek heeft aangetoond dat het conversiegehalte fors stijgt d.m.v. het goed toepassen van filmcontent op een website. Video verkoopt! Zelf bedenk, ontwikkel, film en monteer ik korte videoproducties die jouw website/ diensten of producten kunnen helpen promoten of verkopen. Zou je een productreview, introductie of interview willen vertonen op jouw website? Wellicht kan ik hierin wel iets voor jou betekenen… Lees meer over Freelance Videomaker

 • Videomontage
 • Final Cut Pro X
 • Colorgrading
 • Special effects

Freelance Video Editor

Mocht je videomateriaal geschoten hebben, maar niet goed weet hoe je een verhaal moet vertellen met de videobeelden? Als freelance video editor kan ik geschoten materiaal tot een mooi, passend en uniek geheel maken.
In overleg zorg ik ervoor dat de video op maat gemaakt wordt en in lijn komt te staan met de authenticiteit van het bedrijf of jouzelf als professional zijnde.

Lees meer over Freelance Video Editor

 • WordPress widgets
 • Betaald WP Theme
 • SEO
 • Responsive websites
€1450

Freelance WordPress Websitebouwer

Ik ontwikkel websites met het WordPress CMS systeem voor zowel ZZPers als kleine ondernemingen. Wil jij bijvoorbeeld een unieke dienst aanbieden, een product verkopen of gewoon simpelweg je bedrijf op de virtuele kaart zetten als zelfstandige ondernemer? En dit ook nog eens voor een betaalbaar prijskaartje? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Lees meer over Freelance WordPress Websitebouwer

 • Mantrameditatie
 • Tibetaanse/ Boeddhistische meditatiemethode
 • Klankschaalmeditatie
 • Mindfulness subject- meditatie

Freelance Meditatiedocent

Heb jij een yogaschool of mindfulness onderneming en wil je graag meditatielessen voor je leerlingen, bezoekers of personeelsleden organiseren? Eenmalig of iedere week? Dankzij het regelmatig beoefenen van mediteren zorg je ervoor dat je o.a. rust, balans en overzicht in je mind creëert. Op basis hiervan kun je betere keuzes maken, angsten overwinnen en sta je in je eigen kracht met als gevolg dat je het mooiste uit jouw leven kunt halen!

Lees meer over Freelance Meditatiedocent

#Business

#Business

Naast mijn video- en WordPress website projecten, heb ik ook een eigen onderneming, genaamd HappyZenHeart, waarbij ik bezoekers samen laat komen m.b.t. diepgaandere onderwerpen des levens. Sprekers die een bepaald soort expertise hebben op dit gebied of schrijvers van boeken, geef ik hierbij een podium om geïnteresseerden en lezers toe te spreken.

HappyZenHeart is een evenementen organisatie, gespecialiseerd in lezingen, workshops en gespreksgroepen op het gebied van spiritualiteit, mindfulness en coaching.

Wil jij dus kortom tegen betaalbare prijzen interessante lezingen volgen over onderwerpen, zoals: BDE’s (Bijna Dood Ervaringen), hoe kom ik af van stress en burn-outs, God, lichamelijke- en geestelijke gezondheid, de Hindoeïstische/Boeddhistische filosofie en meditatie/ yoga? Dan ben je bij HappyZenHeart aan het juiste adres!

Bezoek de website voor meer informatie over HappyZenHeart: spirituele lezingen, workshops en gespreksgroepen in hartje Rotterdam!

#Contact

#Contact

Heb je na veel wikken en wegen toch maar de dappere keuze gemaakt om contact met mij te zoeken? Congratz! Het eerste obstakel heb je al overwonnen. Stuur een e-mail, bel mij of bereik mij via een social media kanaal. Impossible is nothing! Wil je mij liever face-to-face ontmoeten? Ook dit is mogelijk op afspraak. Ik zal er hoogstpersoonlijk voor zorgen dat de aroma van een dampend theetje, je neusvleugels masseren bij binnenkomst. Vind je dit toch allemaal iets te eng worden? Dan kun je uiteraard altijd nog het contactformulier onderaan de pagina invullen. Er is in ieder geval geen enkel excuus meer om mij niet te kunnen bereiken!

Don’t be shy! E-mail me.

business[@]geoffreydejong.nl

Mobiel

Ring! Ring! Who’s there?

+(31) 6 37 27 41 66

Kantoor

Snuif… Snuif! Ruik je jouw Indiase theetje al?

HappyZenHeart
Willem Buytewechstraat 147
3024 XE Rotterdam

Get in Touch