Freelance Drone Piloot

Huur een Freelance Drone Piloot uit Rotterdam!

Wat nog niet zo lang geleden werd gedaan door helicopters, is tegenwoordig een peuleschil dankzij het gebruik van een drone. Yes, ik heb het over videobeelden vanuit vogelperspectief, die onmogelijk zijn te filmen met de fysieke beperkingen van het menselijk lichaam. De drone has definitely arrived and is here to stay!

Drone videobeelden: een extra dimensie

Drone videobeelden geven een geheel nieuwe dimensie aan je videoproject. Het geeft letterlijk een beelden vanuit ongekende hoogte weer, waardoor je bijvoorbeeld een mooi en overzichtelijk shot van je locatie en omgeving kan laten zien. Ook worden dronebeelden vaak gebruikt om de bereikbaarheid van een locatie weer te geven. Uiteraard is filmen in zowel 1080P (FHD) en 4K geen enkel probleem.

Wat kan ik betekenen voor jou als Freelance Drone Piloot?

Je kunt drone videobeelden inzetten als beeldmateriaal, dat de boodschap van je video niet alleen ondersteunt, maar vooral versterkt, waarbij ik inzetbaar ben in de regio Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Jouw investering: hoeveel kost een Drone video?
[rpt name=”drone-piloot”]

[rpt name=”dronevideo-1up”]

Mijn videoprojecten
Om een duidelijk beeld te krijgen m.b.t. hoe ik te werk ga, is het uiteraard handiger om mij in persoon te ontmoeten. Maar om mijn werk te bekijken ben je slechts een muisklik verwijderd! Bekijk eens gerust mijn portfolio van Freelance Filmprojecten: PORTFOLIO VIDEO’S – GEOFFREY DE JONG

Freelance Drone Piloot uit Rotterdam huren?

Lijkt het je wat om kennis te maken m.b.t. freelance video editing projecten? Neem dan graag contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ook het opvragen van een proeffactuur is uiteraard geen probleem. Wie weet bespreken wij straks onder het genot van een theetje, jouw filmproject!
[wpforms id=”331″]

Niet geïnteresseerd in een Freelance Drone Piloot?

Misschien kan ik je ergens anders mee van dienst zijn: