Freelance Video Editor

Huur een Freelance Video Editor uit Rotterdam!

Camera met accessoires ingepakt? Check. Accu 100% opgeladen? Check. Genoeg lege geheugenkaartjes? Double check. Nu ben je klaar voor het grote avontuur: je innerlijke Steven Spielberg oproepen vanuit de diepste krochten van je creativiteit om vervolgens een mooi video item maken!

Of dit nu een korte introductie video is voor een bedrijf, ZZPer of MKB, een interessante vlog voor op YouTube of een meeslepende documentaire: goed voorbereid op weg gaan om een video te maken, maakt de montage straks stukken gemakkelijker. Je kan nog zo’n ster zijn in het monteren van video’s, maar als het geschoten materiaal rommel is, wordt de montage ongetwijfeld nog meer rommel.

Video editing: the magic happens here!

Maar wat zorgt er nu juist voor dat bepaalde gesproken quotes nu blijven hangen? Waar moet de video precies beginnen? Waar moet een video aan voldoen naar de kijker toe? Hoelang moet de gemiddelde speelduur zijn om de kijker te blijven boeien? Wat voor muziek past het beste bij de sfeer die de video weer moet geven? En hoe zetten we de juiste sfeer neer, zodat men niet weg klikt, doorspoeld of erger nog… in slaap valt

Al de antwoorden op deze boven gestelde vragen komen tot stand in de montagekamer. De magie van het verbinden van de kijker met jouw videocontent, vindt hier allemaal plaats. Wist je dat een video editor, gemiddeld maar liefst één uur over slechts één minuut ‘kant en klare’ video doet? Hierbij is het beeld uiteraard geoptimaliseerd van de kleurcorrectie en geluid tot en met de effects.

Conversie: Video VS Webteksten

Het video editing proces is dus zeer cruciaal wanneer het komt tot de kijker bij de hand mee laten voeren en de juiste informatie of het gevoel mee te geven naar hem toe. Tegenwoordig heeft de gemiddelde websitebezoeker een gemiddelde aandachtspan van slechts drie luttele minuten. Dat zijn een miezerige 180 seconden om de websitebezoeker een conversie te laten plegen. Of dit nu het invullen van het contactformulier is, het inschrijven voor de nieuwsbrief is of een aankoop doen, alles kan van waarde zijn om een klant binnen te hengelen.

Websitebezoekers lezen alleen nog maar webteksten, wanneer zij over willen gaan tot een hoge aanschaf, zoals een wasmachine, een auto of een computer. Maar wanneer dit niet het geval is, scannen ze meer een lap tekst dan dat ze er eens goed onderuit voor gaan zitten met een bakkie thee.
Vandaar dat een goede internetvideo zoveel mogelijkheden biedt om de gemiddelde parkeertijd op te voeren van een (potentiële) klant. Een mens is van zichzelf uit, erg visueel prikkelbaar. De nieuwe generatie van tegenwoordig is dit al helemaal! Vandaar dat websitevideo’s bij uitstek de toekomst zijn en hierdoor ook steeds meer een harde eis zijn m.b.t. websitecontent. Een video zegt namelijk meer dan 1000 woorden ooit kunnen doen.

Wat kan ik betekenen voor jou als Freelance Video Editor?

Mocht je videomateriaal geschoten hebben, maar niet goed weet hoe je een verhaal moet vertellen met de videobeelden? Als freelance video editor kan ik geschoten materiaal tot een mooi, passend en uniek geheel maken.

Jouw investering: hoeveel kost een Video Edit?
[rpt name=”freelance-video-editor”]

Mijn videoprojecten
Om een duidelijk beeld te krijgen m.b.t. hoe ik te werk ga, is het uiteraard handiger om mij in persoon te ontmoeten. Maar om mijn werk te bekijken ben je slechts een muisklik verwijderd! Bekijk eens gerust mijn portfolio van Freelance Filmprojecten: PORTFOLIO VIDEO’S – GEOFFREY DE JONG

Freelance Video Editor uit Rotterdam huren?

Lijkt het je wat om kennis te maken m.b.t. freelance video editing projecten? Neem dan graag contact met mij op via onderstaand contactformulier. Ook het opvragen van een proeffactuur is uiteraard geen probleem. Wie weet bespreken wij straks onder het genot van een theetje, jouw filmproject!
[wpforms id=”331″]

Niet geïnteresseerd in een Freelance Video Editor?

Misschien kan ik je ergens anders mee van dienst zijn: