Freelance WordPress Website Bouwer

Freelance WordPress Website Bouwer

Tegenwoordig kun je er als bedrijf of ZZPer zijnde niet meer omheen: wie gezien wilt worden en klanten binnen wilt hengelen, heeft een website als aas nodig. Maar wat is een goed en betrouwbaar CMS? Wordt het een op-maat-gemaakte-website of een open source CMS? Het laatste met de combinatie van WordPress is nog niet eens zo’n gek idee! WordPress heeft vele voordelen en het kan de meest professionele website op het scherm van je tablet, smartphone of computerscherm tevoorschijn toveren.

Waarom WordPress websites?
WordPress is ontstaan in 2003, vanuit het perspectief om blogs te schrijven en te publiceren. Tegenwoordig kent WordPress haast geen grenzen meer en wordt het gebruikt om bijvoorbeeld het specialisme van een bedrijf te promoten, als digitaal visitekaartje voor de ZZPer en sinds een aantal jaren is het zelfs mogelijk om een WordPress website helemaal om te toveren tot een webshop! Dankzij de plug-in WooCommerce, wat door WordPress zelf ontwikkeld is, kun je dus aan de slag met producten verkopen. Er zijn al vele thema’s die hier rekening mee gehouden hebben en er zelfs helemaal aan gewijd zijn.

Vele grote internationale bedrijven maken inmiddels al gretig gebruik van WordPress, zoals: Playstation, The Rolling Stones, Ford, CNN, Spotify en Sony Music. Maar binnen onze Nederlandse grenzen wordt WordPress ook als een betrouwbaar CMS gezien en spelen de volgende bedrijven ook in op de populariteit en het succes: iCulture, Radio538, NRC, D66, ANWB en North Sea Jazz Club.

Om te werken met WordPress hoef je geen technische kennis te bezitten, zoals programmeertalen (HTML, PHP of CSS). Het enige wat je hoeft te doen is content, of dit nu geschreven teksten, afbeeldingen of video’s zijn, toe te voegen in het CMS zelf. Wat zichzelf kenmerkt en overigens ook bekend staat, als zéér gebruiksvriendelijk naar beginners toe! Zo kan een WordPress gebruiker zich volledig concentreren op het maken van content en niet het programmeerwerk.

Voordelen van WordPress websites:

+ Zéér gebruiksvriendelijk: WordPress werkt intuïtief. Zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen ermee werken, het heeft een lage instapdrempel.
Continue in ontwikkeling: WordPress komt gemiddeld met acht updates per jaar, die meestal maar met één simpele muisklik kunnen worden geïnstalleerd!
+ Ongelimiteerde plug-in keuzemogelijkheden: Er is een erg groot aanbod van extra functionaliteiten door middel van gratis en premium WordPress plug-ins (meer dan 26.000 plug-ins beschikbaar anno 2016).
+ Leverancier- onafhankelijk: toch niet helemaal tevreden over je webontwikkelaar? Geen nood! Vanwege het open-source karakter ben je niet meer afhankelijk van de bouwer van je website. Het enige wat je hoeft te doen is het vinden van een andere WordPress specialist. En hier zijn er meer dan genoeg van in Nederland!
+ Responsive websitedesign: alle WordPress websites zijn tegenwoordig ontwikkeld voor comptabiliteit met de diverse soorten schermen. Dankzij de vers klaargestoomde WordPress thema’s die responsive zijn, hoef je je als bedrijf of ZZPer zijnde geen zorgen meer te maken of je website er wel gelikt uitkomt te zien op de mobiele telefoon, de tablet of het computerscherm. Ook zijn er apps beschikbaar om de website mee te beheren, zodat je letterlijk de content binnen duimbereik kunt beheren!
+ Wordt goed gevonden in Google: de technologie achter WordPress is van de grond af afgestemd op zoekmachineoptimalisatie (SEO). Met als gevolg dat WordPress websites hierdoor zeer toegankelijk en geschikt zijn voor online marketing. WordPress websites kunnen dus kortom, zeer goed ingericht worden voor de vindbaarheid op organische wijze in zoekmachines zoals Google.
+ Goedkoop in ontwikkeling: omdat het meeste ontwikkelwerk al gedaan is, wordt er hierdoor flink bespaard op ontwikkelkosten. Deze kosten zou je wel hebben wanneer je een website op maat laat maken. Dit bespaarde bedrag kun je bijvoorbeeld weer steken in SEO, social media campagnes, website optimalisatie of e-mailmarketing.

Wat kan ik voor jou als Freelance WordPress Websitebouwer betekenen?
Ik ben tegen een betaalbaar tarief in te zetten voor kleine en middelgrote WordPress websiteprojecten. Denk hierbij aan:

+ ZZPer WordPress websites: deze websites zijn puur bedoeld als digitaal visitekaartje naar de klant toe. Als zelfstandige ondernemer laat je hier duidelijk zien wie je bent, wat je specialisme is, wat je naar de klant toe kunt betekenen en hoe ze contact met je kunnen opnemen. Hierbij is het belangrijk dat een klant een goed en duidelijk beeld krijgt waar de desbetreffende ZZPer in is gespecialiseerd, zonder al te veel toeters en bellen. Deze websites zijn zeer geschikt om een potentiële klant kennis te laten maken met jou als professional en mens zijnde. Het uiteindelijke doel is uiteraard ze te verleiden contact op laten nemen, betreffende een mogelijke vruchtbare samenwerking.
+ Zakelijke MKB WordPress websites: een digitaal platform waarin er meer verdieping wordt gegeven aan dienstverleningen die een bedrijf aanbiedt naar de klant toe. Deze websites zijn meestal strak qua vormgeving, bevatten duidelijkheid en zijn helder qua tekstuele uitingen. Deze websites zijn uitermate geschikt wanneer je je MKB bedrijf een digitaal gezicht wilt geven en potentiële klanten naar het kantoor wilt begeleiden.
+ Product WordPress webshop: wil je echt een website dat zich specifiek concentreert op een bepaald product of een dienstverlening? Dan kan dit uiteraard ook door er een hele website aan te wijden. Deze websites zijn vaak zeer goed vindbaar in Google, omdat de website zelf doordrongen is van de juiste zoektermen die te maken hebben met het te promoten product of de dienstverlening. Heb jij dus een zeer uniek product of dienstverlening die je wilt verkopen? Weet dan dat een WordPress website zeer geschikt is om dit aan te bieden in de vorm van een digitaal verkoopkanaal. Dankzij de WooCommerce plug-in wordt er in een handomdraai de website omgetoverd naar een webwinkel.

Wat kost een WordPress website?
De prijs voor het bouwen van een website met het WordPress CMS als basis heeft bij mij een vaste prijs. Ongeacht hoeveel pagina’s, afbeeldingen, links of menustructuur je wenst te hebben. Ik werk op basis van een fixed price!
Welke diensten kun je verwachten van wanneer je een WordPress website wilt hebben?

– SEO: website optimaliseren m.b.t. organisch gevonden worden in zoekmachines,
– WordPress theme installatie en optimalisatie,
– Plugin installaties,
– Aanmaak menu’s, webteksten en afbeelding optimialisatie (webteksten en afbeeldingen moeten geleverd worden door de klant.),
– Korte 1-op-1 cursus WordPress.

€1450,- excl. BTW

Mijn WordPress websiteprojecten
Om een duidelijk beeld te krijgen m.b.t. hoe ik te werk ga, is het uiteraard handiger om mij in persoon te ontmoeten. Maar om mijn werk te bekijken ben je slechts een muisklik verwijderd! Bekijk eens gerust mijn portfolio van WordPress Websiteprojecten

Interesse in het laten bouwen van een WordPress website?
Lijkt het je wat om kennis te maken m.b.t. het laten bouwen van een WordPress website? Neem dan graag contact met mij op via onderstaand contactformulier.

Ook het opvragen van een proeffactuur is uiteraard geen probleem. Wie weet bespreken wij straks onder het genot van een theetje, jouw WordPress websiteproject!

Voor- en achternaam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Jouw bericht

 

 

Geen interesse in mij als Freelance WordPress Websitebouwer?
Misschien kan ik toch wat voor je betekenen als Freelance SEO Marketeer!