Over Geoffrey ‘Geo’ de Jong

Men zegt vaak dat beelden meer dan 1000 woorden kunnen zeggen. Maar wanneer het beelden zijn zonder inhoud… zoals een meeslepende verhaallijn of emoties, is dit spreekwoord dan nog wel van toepassing?

Sinds mijn obsessie voor karakters, emoties en een stevige verhaallijn voor mij persoonlijk van cruciaal belang zijn, probeer ik dit zoveel mogelijk mee te nemen tijdens mijn videoproducties. Uiteraard lukt dit niet altijd en dit is ook niet erg. Zolang de interesse van de kijker maar gewekt wordt en blijft.
Japanse Manga (animé), Bollywoodfilms (Indiase cinema) en documentaires hebben mij altijd dan ook zeer geboeid sinds ik mij ken herinneren. Naast het kijken, ben ik het ook op een gegeven moment gaan bestuderen! Vanuit hier is mijn passie, devotie en liefde ontstaan voor het produceren van video’s.

Mijn specialisme bestaat uit korte en krachtige video’s, die bedoeld zijn een dienst, expertise of product te promoten naar (potentiële) klanten toe. Deze video’s zijn bedoeld om weer te geven op social media (Facebook, Instagram, YouTube etc.) en op websites.

WAAROM BUSINESS DOEN MET MIJ?

Video Junkie XL

Ik beschouw mijzelf als ‘a student of the game’. Dat is waarom ik naast het kijken van een film, ook films analyseer. Van Hollywood tot Bollywood, van documentaires tot Manga (Japanse animé): ik ben altijd lerende om een mijn videoskills naar een hoger niveau te tillen.

100% Investering

Ik blijf investeren in mijzelf als Videomaker door het volgen van online- en offline cursussen, ik breng tijd door met andere film makers en ik produceer video’s met onderwerpen die zowel in- als uit mijn comfortzone liggen, zodat ik blijf groeien en op nieuwe video ideeën kom.

Up-to-date gear

Naast skills en vindingrijkheid om video’s te produceren, is geld spenderen aan video apparatuur een must-have voor iedere videomaker. Om mijn klanten te verzekeren van een topkwaliteit, blijf ik zoveel mogelijk up-to-date wanneer het komt op investeren in video gear.

[cool-timeline layout=”default” designs=”design-5″ skin=”dark” category=”timeline-stories” show-posts=”20″ order=”ASC” icons=”YES” animations=”fade” date-format=”default” story-content=”short” based=”default” compact-ele-pos=”main-date” pagination=”default” filters=”no”]