Men zegt vaak dat beelden meer dan 1000 woorden kunnen zeggen. Maar wanneer het beelden zijn zonder inhoud… zoals een meeslepende verhaallijn of emoties, is dit spreekwoord dan nog wel van toepassing?

Sinds mijn obsessie voor karakters, emoties en een stevige verhaallijn voor mij persoonlijk van cruciaal belang zijn, probeer ik dit zoveel mogelijk mee te nemen tijdens mijn videoproducties. Uiteraard lukt dit niet altijd en dit is ook niet erg. Zolang de interesse van de kijker maar gewekt wordt en blijft.
Japanse Manga (animé), Bollywoodfilms (Indiase cinema) en documentaires hebben mij altijd dan ook zeer geboeid sinds ik mij ken herinneren. Naast het kijken, ben ik het ook op een gegeven moment gaan bestuderen! Vanuit hier is mijn passie, devotie en liefde ontstaan voor het produceren van video’s.

Waarom mij huren?

Freelance Videomaker

NEED A VIDEO TO 1UP YOUR BUSINESS?

 

Scripting, interviewen, filmen en monteren. Ik manage het hele videoproject van A tot Z, wat resulteert in een professionele video dat ingezet kan worden om jouw business te promoten.

Freelance Video Editor

I'LL BREATHE LIFE IN TO YOUR VIDEO.

 

Heb jij videobeelden geschoten, maar heb je geen idee hoe je alles samen moet brengen tot een goedlopend geheel? Ik monteer jouw video footage zodat jouw boodschap overkomt naar jouw doelgroep toe.

Online Cursus Maker

LET THE WORLD MEET YOUR EXPERTISE.

 

Ben jij een expert op een bepaalde gebied en wil je jouw kennis, ervaring en wijsheid naar buiten brengen? Ik kan je hierbij helpen met het ontwerpen van jouw eigen en unieke Online Cursus.