Work

Video

Interesse in een professionele video omtrent jouw eigen business dat ook (goedkoop) betaalbaar is? Neem dan contact op met Geoffrey de Jong, freelance videomaker uit Rotterdam. De complete videodienstverlening bestaat uit pre-productie (schrijven van het script), de draaidag(en) waarbij de productie wordt geschoten, het monteren en uiteraard het opleveren.
De expertise van deze filmmaker gaat voornamelijk uit naar video’s over mindfulness, spiritualiteit, reizen, yoga, meditatie, Hindoeïsme en het Boeddhisme. Vaak worden er ook video’s gemaakt ook evenementen, lezingen en workshops m.b.t. deze onderwerpen.

Denk hierbij aan portretvideo’s, promotionele video’s en interviews voor ZZPers, freelancers, zelfstandigen en kleine bedrijven (MKB). Deze promo- en portretvideo’s kunnen ingezet worden voor de marketing van jouw business, zodat (potentiële) klanten sneller kennis kunnen maken met de mens achter het bedrijf of dienstverlening. Bewegende beelden i.c.m. passende audio zorgen ervoor dat je sneller vertrouwen wint van de klant en transparant wordt naar klanten toe, met als positief gevolg dat ze zich sneller tot jouzelf als mens zijnde, jouw business/ dienstverlening/ product binden en uiteraard conversies plegen.