Work

Blogs

Lees hier diverse blogs over onderwerpen met diepgang, zoals: mindfulness, spiritualiteit, yoga, meditatie, Hindoeïsme en Boeddhisme.

Naast blogs over bovenstaande onderwerpen, zijn hier ook verhalen te vinden over evenementen, lezingen en workshops die te maken hebben met mindfulness, spiritualiteit en coaching. Denk hierbij over onderwerpen als: de Dalai Lama, yoga, meditatie, India, het Hindoeïsme, het Boeddhisme, God, BDE’s oftewel bijna dood ervaringen, spirituele reizen, burn-out, stress, Deepak Chopra, Neale Donald Walsch, de Wet van Aantrekkingskracht, Napoleon Hill, Dale Carnegie en een combinatie van mindfulness en business.
Ook mogen spirituele boeken niet ontbreken hierbij. Zo zijn er ook blogs te vinden over mindfulness boeken in de vorm van (spirituele) boekreviews. De desbetreffende auteur van het boek wordt hierbij uitgelicht, er wordt geschreven over de redenen waarom iemand dit boek zou moeten kopen en wat voor verrijking het kan hebben op hun eigen individuele leven.

Iedereen die dus houdt van lezen over diverse onderwerpen m.b.t. de diepgang des levens en geïnspireerd wenst te worden, is hier aan het goed adres!