Mijn Verhaal

The Beginning of My Videography Journey

Waar komt mijn passie voor video vandaan?

Geoffrey ‘Geo‘ de Jong

Geboren en getogen in het Verre Oosten van Nederland, genaamd Zwolle, maar inmiddels al jaren een trots geïmporteerde Rotterdammert.

Als een afgestudeerde MEM-er (Media & Entertainment Management) aan INHOLLAND Rotterdam in 2007, ben ik me gaan verdiepen in het maken, managen en promoten van websites. Zo heeft deze reis mij o.a. gebracht bij bedrijven als de NPO, bol.com, AKO en meer.
Maar diep van binnen brandde het vuur voor het maken van video’s in de loop der jaren steeds sterker. Nu wist ik het: Ga je verdiepen in het produceren van professionele video’s…

Vervolgens kocht ik alle video gear, ik volgde de Fulltime Film Maker cursus van Parker Walbeck en uiteraard ben ik zelf aan de slag gegaan met het scripten, schieten en monteren van video’s…

Keep Reading

Waarom zou je mij huren als jouw Videomaker & Video Editor?

  • Ik investeer constant in mijzelf als Videomaker & Video Editor door het volgen van cursussen en succesvolle filmmakers waardoor ik up-to-date blijf,
  • Ik investeer in de nieuwste video gear,
  • Experimenteren en filmen met nieuwe ideeën (out of the box) is wat ik blijf doen en mij innovatief maakt en houdt.
Keep Reading

“If you LIKE something, you don’t want it bad enough.
If you
LOVE something, it’s just a hobby.

But if you WORSHIP something, it has become a lifestyle!

~ Geoffrey de Jong ~

Mijn videospecialisaties

Tijd is niemands vriend. Vroeger of later, komt iedereen op deze planeet in tijdnood.
Dit is de reden waarom ik zeer bewust mijn waardevolle tijd investeer in het ondernemerschap, waarbij ik mij voornamelijk verdiep in het scripten, filmen en monteren van videoproducties met diepgang.
Denk hierbij aan video’s over mindfulness, spiritualiteit, coaching, human interest, good food, sporten en de fitness lifestyle.

Kortom: onderwerpen waarbij ik persoonlijk naar streef om mensen hun geconditioneerde comfortzone door andere ogen te laten zien.
Op deze manier wordt je geprikkeld en kun je jezelf de kans geven om nog een betere en mooiere versie van jezelf te worden…

Kijkend naar de toekomst

Gedurende mijn videoprojecten, heb ik geweldige mensen ontmoet, waarbij sommigen als familie aanvoelen. Van Nederland tot India, helemaal tot aan Amerika en verder. Dankbaarheid is wat ik voel wanneer ik denk aan de mooie video’s die ik voor hun gemaakt heb, zodat zij meer mensen kunnen bereiken met hun expertise of voor hun business.

Mijn liefde voor het scripten, voorbereiden van mijn video gear, de draaidagen en de vele uren in de editing room voor de montage is met de jaren een ware mindset geworden.  

Here’s to YOU. Let’s make videos for your business that matter!